Amíg el nem értem a plafont, kísérleteztem különböző adagokkal. Jelenleg 100 kg felett vagyok, ez nem túl jó, de a számításokhoz kell, hogy tudjátok.

1 mg 98% Yohimbe HCL

Alig vártam, hogy megkapjam, és egy napot sem bírtam ki, hogy kipróbáljam. Talán nem munka időben kellene kipróbálni, de olyan voltam mit az a kisgyerek, aki régóta vágyott játékát kapta meg.
Reggel 7.30 kor bekaptam egy törpe adagot, ha megjön a mérlegem megírom mennyit.
8.17-kor már érzetem némi hatást, hogy picit megemelte a vérnyomásom, legalább is a fejemben fütyülő hang ezt szokta jelezni. Mindenhol kezdtem érezni a testemben. A kezeimben és lábaimban is. Még a vénáimat is éreztem, de mindez nem volt kellemetlen érzés. Felmelegedtek a végtagok és a medencémben kellemes bizsergéseket éreztem. Szomjas lettem és sokat ittam.
A prosztatám és lent a fenék és a nemi szerv közti terület hullámzott, bizsergett, mintha tengerben ringatózna. Kifejezetten kellemes érzések. Az idegrendszerem felpörgött picit, ma sem kellett kávé. A szemem mintha érzékenyebb lenne a fényekre. A zöldek selymesebbek, valahogy mások a színek.
Felhívott a párom telefonon, ami nagyon érdekes volt. Olyan érzéseket keltett a prosztatám/húgyhólyag körül, mintha apró csillagszórók cikáznának körülötte, vagy valami körbeúszta volna. Nehéz szavakkal leírni. Ez az első működő afrodiziákum, ami jó érzéseket is kelt, nem csak mechanikusan megtölti a véredényeket. Talán nem, hogy vágy keltő, hanem egyfajta kémiai orgia, ami belül zajlik a testemben. Érdekes. Hálás vagyok, hogy megélhetem.
8.49 Erősödnek a jó érzések lent a dolgaim egyfolytában remegnek. Mintha valaki alulról folyamatosan cirógatna. Az érzések tovább terjednek a szerveknek és szélesebb a “helyük”. Nemcsak a nemi szervek, hanem környékük és lent minden bizsereg. Hú. Nagyon erősen izgató. Az az érdekes, hogy különben dolgozom… Nő sehol. De, ha itt lenne, nem úszná meg… Egyfajta boldog, édes bizsergés lentről árad szét. Mintegy virág, ami bennem nyílik és a szirmai is mindent megérintenek ébresztőleg. Aztán azok is kipattannak téli álmukból. A combomra is kiterjedt, nem viccelek.
9:10 most a talpamban is érzem, teljesen felmelegítette, le kellene vetnem a cipőt. Nem munkahelyi dolog ez…
Aztán zajlik a nap, a sok történés kivett a hangulatból.
10:14 Ilyenkor enni szoktam, de most nem tudok. Nem vagyok éhes, szinte kő van a hasamban. Kávé sem kell.
10:32 Kicsit múlóban van a hatás. Legközelebb több kell belőle. A pörgés még tart. Maximum vicces kávé pótlónak jó lesz, ha másnak nem. folyt. köv.

2 mg 98% Yohimbe HCL

Eddig étvágy csökkentő a Yohimbe
Azóta többször próbáltam egyenlőre csak törpe adagokban. Nem tudom a pontos mennyiséget, mert nem jött még meg a 0.001% pontos mérlegem. A yochimbe hcl-ből 98%-os tisztaságút használok, ami nagyon erősnek számít. Nem érdemes túladagolni. Olvasmányaimból tudom, hogy ennél az afrodiziákumnál keskeny a határ a már működik és a túladagolás között. Ezért igyekszem pontos lenni. A tapasztalatom akárhányszor használtam eddig, összefoglalva ez volt.: enyhe végtag melegedés, erősebb medence táji melegség, étvágy elszáll több órán túl is. Nem azért ettem, mert éhes voltam, hanem mert éreztem párszor, hogy a vércukrom a béka seggét verdesi – inkább tompaságból. Az idegrendszer felpörög (kávé egész nap nem kell!), és igen tagadhatatlanul erősebb és nem hiszem el, hogy kimondom de szebb orgazmus van tőle (ezt nehéz megfogalmazni, talán, ahogy a folyamat felépül, nagyobb benne a tér, színesebb, hangosabb). Mintha apró kapukat nyitna ki, amitől jobb az egész.

15 mg 98% Yohimbe HCL

Igen ez egy kicsit több mint az átlagos fogyasztószerként vagy zsírégetőként testépítők által fogyasztott adag. Hullámokban egyfolytában merevedésem van, ahhoz képest, hogy nem gondolok a témára. Illetve a szalonspicces változat a pontosabb leírás, ha nem gondolok semmire félkemény, ha igen akkor egészen az. Reggel vettem be éhgyomorra, korog a gyomrom és jön a nyál a számba, de nem vagyok éhes. Ez érdekes. Mint ha nem lenne éhségérzetem. A hatás nagyjából fél és egy óra után következett be, ahogy bevettem. A vértöbblet, illetve egyfajta melegség érzet érezhető a medencém alsó szakaszán. Így 2 óra elteltével nehéz másra gondolni mint a szex. Lentről olyan érzések jönnek, ami mindig begyújtja a fantáziát. Jól elbántam magammal, ma egész nap dolgoznom kellene én meg rohangálok álló farokkal. A reggeli elmaradt, a cukor hiányzik a fejemből, de nem tudok enni. Nah néha meg olyan, mintha tűzijáték lenne a prosztatám körül. A fene nincs itthon a párom! Olyan mintha a golyók alatt valaki csiklandozna.
Az orgazmus egészen más. Mintha több helyről jönne, az egész testemben áramlik.

40 mg 98% Yohimbe HCL

A fejem olyan mint,ha 2 felest megittam volna.
A kezemen is érzem, mintha finom hullámok söpörnének át rajta.
Fel vagyok pörögve, kicsit gyorsabban csinálok mindent.
A fejem picit tompább, de nem úgy mint, ha fáradt lennék, talán a belsőmre tudok jobban figyelni.
Az emésztés meggyorsult.
Vizelési inger, stb..
A prosztatám és e húgyhólyagom, ezt nehéz leírni, de nagyon jó érzésekkel van tele.
Mintha simogatná valami belülről. Talán jobb a vérellátás, vagy jobban érzem az egész területet.
Fut a hideg hullámokban a hátamon, gerincemen.
Nagyon éhes vagyok egy érintésre.
Reszketek a kéjre. Ja ez jó.
Kolosszális orgazmus, nagyon durva…