Az emberek ősidőktől fogva kísérleteznek italokkal, főzetekkel és élelmiszerekkel melyek egy része valóban csodás afrodiziákum. Modern világunk TOP listáját a csokoládé az osztriga és bizonyos fűszeres ételek, esetleg alkoholos italok teszik ki. Amennyiben kimozdulunk kényelmes otthonainkból és nyakunkba vesszük a világot, távol-keleten szétnézve a lista zavarba ejtően megnő. Most a legbizarrabb szerelmi ajzószereket szedtem össze. Nézd meg őket és tapasztalj kedved és kalandvágyad szerint. Nem kell mindet kipróbálni 🙂

Képforrás: Jonathan Look - http://lifepart2.com/eating-a-beating-cobra-heart-in-vietnam/

Képforrás: Jonathan Look – http://lifepart2.com/eating-a-beating-cobra-heart-in-vietnam/

1. Kobra vér

Míg egyes távolkeleti éttermekben ez egy alkoholos afrodiziákum, van ahol az emberek nyersen isszák a kígyóvért.
Tájföldön és Japánban több helyen kapható apró üvegekben, akár nagyobb bevásárló központokban is.
Taiwanban a kígyó vérét és epefolyadékát használják afrodiziákumként.
Megfiatalítja a látást és erősíti a hát alsó részét. 1998-ban Saigon-ban fél liter kobravér bor 40 USD volt. Hong-Kongban a zöld epefolyadék 1000 USD volt, a mennyiségét sajnos nem tudom (Hopkins és Freeman 1999). Impotencia gyógyítására használták. A kígyó zsírjáról ellenben azt állították, hogy rendkívül veszélyes, mert a pénisz összezsugorodik és sosem fog rendesen működni. (Eberhard 1983) Csak óvatosan, zsíros kígyókat félredobni 🙂

Képforrás: www.flickr.com Photo Credit: Dennis Hernandez

Képforrás: www.flickr.com Photo Credit: Dennis Hernandez

2. Bika here leves, sült vagy pörkölt

1 pár bika here, kb 200 g – 25 USD, http://www.exoticmeatmarkets.com/romooy.html

A világ számos helyén kedvelt étel a bikahere. Változatos receptek és ugyan az az elképzelés. A bika nemző ereje szálljon beléd!

Ha azt gondolod, hogy tudománytalan dolog, akkor elárulom, hogy szarvasmarha szárított here, kapszulában kapható az Egyesült Államokban lásd.

100 g (3.5 oz) bika here ásványi anyag tartalma:

  • Nátrium: 171mg
  • Kálium: 380mg
  • Vas: 6%
  • Foszfor: 26%
  • Magnézium: 3%
  • Cink: 13%

Az elkészítése eltérő, de minél több hő éri, annál inkább csak az ásványi anyagok maradnak benne.
A bikahere egy valós afrodiziákum, mert tartalmaz tesztoszteront és a tesztoszteron képzéshez szükséges ásványi anyagokat. Nyersen jobb lenne elfogyasztani, hogy a hormontartalma ne vesszen el. Na de ki enné meg?

Képforrás: http://hersolutionreport.com/spanish-fly-drug-work-read-spanish-fly-review/

Képforrás: http://hersolutionreport.com/spanish-fly-drug-work-read-spanish-fly-review/

3. Spanyol légy

Első ízben az óegyiptomi Ebers papírus említi.
A nünükefélék (Meloidae) családjába tartozó kicsi és jelentéktelen, ámde cseppet sem veszélytelen Kőrisbogárról (Lytta vesicatoria) van szó, melyet az ókorban Cantharisnak hívtak. Számtalan ókori gyógyszer alapanyaga lett, és nem csak gyógyszeré. Megfigyelték, hogy a gyógyító és a halálos adag, nagyon nincs messze egymástól, így kivégzéseknél méregként is használták.
Sajnos számtalan szerelmi varázslat végződött csúnyán, hogy a szerelmes pár egymás karjaiban halt meg. A probléma vele, hogy az erotikusnak tűnő hatásai tulajdonképpen a húgyutak súlyos megbetegedésének a tünetei. Több beszámolóból tudjuk, hogy használata után égő viszkető húgycső és hólyag fájdalmat okoz, és a vesét sem kíméli. Használója mindent akar, de szexelni nem. A legjobb nő az ápolónő lesz 🙂
A rendkívül súlyos mellékhatások ellenére, ma is használják különböző bájitalokban Mexikóban. Az USA és EU betiltotta. Illetve homeopátiás szerként D6 higításban kapható.
Egy bogár 0,25-0,55 % kantaridint tartalmaz. 30 mg egy felnőtt embert megöl.

tojas

Képforrás: –

4. Fias kacsatojás – balut

A balut egy ínyencségnek számító snack távol-keleten, utcán árulják mindössze 1 USD. Ez egy kacsatojás, amiben már növekszik az embrió. A tojást kb a 15-17. napon főzik meg, ekkorra kerül olyan állapotba hogy már legyen lába, szárnya, feje. A tojást feltörik a levet kiisszák, az embriót és a maradék tojás sárgáját megeszik. Így:


Képforrás: Old Geylang - http://www.tnp.sg/m/makan/are-exotic-meats-sold-here-tasty

Képforrás: Old Geylang – http://www.tnp.sg/m/makan/are-exotic-meats-sold-here-tasty

5. Krokodil láb

Sok kultúra szerint, ha egy különleges állatot megeszel, megszerzed annak a tulajdonságait. Thaiföldön az emberek levágják krokodilt, hogy megszerezzék a hüllő étvágyát és az agresszióját, ami jól jöhet még. Sokan nem tudják, de bizony az ezoterikus hagyományokban a krokodil a durva érzéki vágyak, a kéj megtestesítője. Bizonyos keleti országokban a konzerv kroki pörkölt mára már rendszeres az élelmiszerbolt polcain, így megszerezhető, a nemi vágyat fokozó krokodil kéz is.

Képforrás: https://www.flickr.com/photos/camemberu/5019741609

Képforrás: https://www.flickr.com/photos/camemberu/5019741609

Képforrás: http://www.aquainterio.ru/terrariumistika/terrariumnye-zhivotnye/stsink-sineyazykiy/

Képforrás: http://www.aquainterio.ru/terrariumistika/terrariumnye-zhivotnye/stsink-sineyazykiy/

6. Gyík

Plinius ókori római történetíró szerint, a gyík egy afrodiziákum. A “Natural History”-ban állította, hogy a gyík egyes részeit borban kell áztatni és ezt fogyasztva fokozza a szexuális étvágyat. Egyes gyíkféléket gyakrabban tartják háziállatként, mint enni, de bennszülött törzsek Észak-Afrikában is felfalják a gyíkot a libidó növelésére.

Képforrás: http://www.rainforest-alliance.org/kids/species-profiles/leafcutter-ant

Képforrás: http://www.rainforest-alliance.org/kids/species-profiles/leafcutter-ant

7. Levélvágó hangyák (South America)

Kolumbiában hajdanán, a párok a házassági ajándék gyanánt, sült hangyát adtak egymásnak. Ezeket 2 centiméter hosszú rovarokat vízben áztatjuk és ropogósra sütjük, azt mondják szalonna ízű. Kicsit feldobja a nászéjszakát. Ezt a szokást a Guane indiánok népszerűsítették, és a sült hangya ma is kapható a több kolumbiai városban.

Képforrás: vonalzós: http://www.wesleyfleming.com/gallery/leafcutter-ant_for-Q.htm

Képforrás: vonalzós: http://www.wesleyfleming.com/gallery/leafcutter-ant_for-Q.htm

Lehet, hogy finom?

Lehet, hogy finom?

8. Sült Tarantella pók

Először szükségből evett valaki pókot, ami később csemege lett, egyfajta egzotikus finomság. Újabban népszerű termékké vált a turisták által látogatott piacokon. Ezek a pókok, egy férfi tenyérnyi nagyságúak, rendszerint keverik cukor, só, fokhagyma, nátrium-glutamát majd megsütik, amíg ropogóssá válik a külseje, de ragacsos marad a belseje. A szőrök össze sülnek. Nyami 🙂

Képforrás: http://www.destora.com/

Képforrás: http://www.destora.com/

9. Ámbra

Az Ámbráscet emésztőrendszere tartalmazza az ámbrát, amely viaszos, szürkés-feketés színű iszap szerű, gyúlékony anyag, amely frissen kellemetlen szagú. Ámbra képződik a belekben válaszként – az éles, emészthetetlen, táplálékok miatt, ami irritációt okoz a bálna bél nyálkahártyáján.
Bálnák mikor elvégzik a dolgukat az óceánba, akkor kikerülve megkeményedik. Különösen értékes az illat iparnak a használata, mint illat fixáló.
Bármely illatot megköt és megtart!
Az alap illata ámbrának változik darabról-darabra, lehet földes vagy édes. Egy friss darab széklet szagú.
Néhány évvel ezelőtt, egy pár sétált egy ausztrál strandon és talált egy 32 kilogrammos darabot, amely cirka 295 000 USD értékű volt. Érdemes nyitott szemmel járni!
Egy Szaud-arábiai vizsgálatban a kutatók vizsgálták az ámbra afrodiziákum tulajdonságait és megállapították, hogy az ámbra hím patkányoknál, gyakoribb szexet eredményezett.
itt: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8540767

Képforrás: socialfoods.com - http://gemintang.com/galeri-inspirasi/7-sup-unik-dari-berbagai-belahan-dunia/gmt-gallery/image/470

Képforrás: socialfoods.com – http://gemintang.com/galeri-inspirasi/7-sup-unik-dari-berbagai-belahan-dunia/gmt-gallery/image/470

10. szárított Tigris pénisz

Hasonlóan a krokodilnál, hogy megszerezze a hüllő agresszióját -, kínai, tajvani és dél-koreai férfiak fogyasztják a szárított tigris péniszt (levesként, borban vagy rizzsel), hogy megszerezzék a nagy macska férfias bátorságát. Megölték a tigrisek nagy részét az afrodizákum hatása miatt, sikerült őket egy veszélyeztetett fajokhoz sodorni. Szerencsére, a szildenafil elterjedése segített, hogy ne haljanak ki.
A tigris pénisz körül-belül: 2500 USD Szingapurban és Taiwanban.